Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

VEHNÄNORAS VS. CHLORELLA VS. SPIRULINA VS. OHRANORAS

Superfoodeja on monia, mutta mikä on ero ja mikä on paras valinta?
No, ne kaikki ovat hyviä sinulle. Ja voit ottaa ne kaikki samanaikaisesti, ilmoitetaan Chlorella Europe -sivustolla.

Vehnänoras

Vehnänoras

Vehnänoras on aivan fantastinen superruoka tavallaan, että se on täynnä luonnollisia vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Vehnänorasjauhe valmistetaan nuoresta vehnäkasvista ennen kuin se kehittää kypsän varren ja jyvän. Sitä voidaan käyttää osana detox-hoitoa tai osana korkealaatuista ravinnollista runsasta ruokavaliota.

Se on monipuolinen. Voit yksinkertaisesti sekoittaa sen veteen, maitoon tai hedelmämehuun. Jos haluat, yksi parhaista tavoista on lisätä vehnänruohojauhe vihersmoothieen.

Nykypäivän ruokavalion kautta kehomme altistetaan jatkuvasti elintarvikkeille, jotka ovat usein vaikeasti sulavia ja sisältävät kemiallisia säilöntäaineita. Superfoodin, kuten vehnänoraksen, käyttö todella parantaa ruoansulatusta ja parantaa huomattavasti immuunijärjestelmää ja samalla puhdistaa varovasti kehoa haitallisista myrkyistä.

Se antaa sinulle energiaa, sillä on laaja kirjo vitamiineja ja kivennäisaineita ja se on todella parempi kuin ottaa monivitamiinitabletti. ”Monivitamiinit” ovat synteettisiä ravintoaineita, kun taas vehnänoras tarjoaa näitä vitamiineja ja mineraaleja helposti liukenevien luonnollisten yhdisteiden kautta, jotka yhdessä ruokkivat kehoasi muilla ravintoaineilla.

Ohranoras

Ohranoras on toinen esimerkki erinomaisesta superfoodista. Vehnänoraksen tavoin se on täynnä luonnollisia vitamiineja ja kivennäisaineita, ja siinä yhdistyvät vahvat luonnollisen emäksen lähteet, kaikki kahdeksan välttämätöntä aminohappoa ja suuri määrä kehon entsyymejä. Monet ihmiset sekoittavat ohranorasjauhetta vehnänorasjauheeseen, koska niiden tiheys ja koostumus ovat samanlaiset jauhemaisessa muodossa, sekoittaen täydellisesti smoothieen.

Tuoreen tutkimuksen mukaan Ohra Grass voi säätää verensokeria jopa 10 tuntia kulutuksen jälkeen. Tämä tekee ohranoraksesta erinomaisen ja varmistaa, että energiatasosi pysyvät terveinä ja vakaina koko päivän.

Spirulina

Spirulina on superfoodi, jolla on antiikin historia. Spirulina on monimutkainen "sinilevä", joka on täynnä tärkeitä ominaisuuksia, joita kehosi tarvitsee hyvään toimintaan. Joillekin ihmisille ajatus levien syömisestä saattaa tuntua hieman epätavalliselta. Silti se on upea tuote, joka tarjoaa merkittävän ja monipuolisen ravintoalueen.

Kuten vehnänoras ja ohranoras, Spirulinalla on valtava vitamiini-, mineraali- ja aminohappolähde. Tämä tekee siitä uuden välttämättömän Superfoodin lisäämisen smoothieen ohraoraksen ja vehnänoraksen kanssa.

Runsaasti klorofylliä, B12-vitamiinia ja proteiinia Spirulina on emäksinen muodostus, joka tekee siitä ihanteellisen lisäyksen nykyaikaiseen elämäntyyliin. Monet meistä kuluttavat jalostettuja elintarvikkeita, jotka tekevät kehostamme hyvin happamaksi. Spirulina (kuten ohrav- ja vehnänoras) voi auttaa tasapainottamaan happo-ongelmia palauttamalla luonnollisen emäksisyyden ja parantamalla ruoansulatusta. Spirulina on erityisen tärkeä sinulle, jos pidät tiukkaa ruokavaliota ja harjoitteluohjelmaa, jonka tarkoituksena on rakentaa lihasrakennetta.

Monien vegaanien urheilijoiden henkilökohtainen kokemus Spirulinasta on, että se on välttämätön ainesosa tiukan liikunta- ja palautumisohjelman pitämiseen. He ovat havainneet, että Spirulina tarjoaa keholle runsaasti luonnollisia proteiineja ja on parempi kuin muut jalostetut tuotteet, kuten heraproteiini. Vaikka heraproteiini voi tarjota sinulle enemmän proteiinia yhdessä annoksessa kuin Spirulina voi, on korostettava, että Spirulina on erittäin helposti sulava ja tarjoaa paljon enemmän kuin sen jo vaikuttava proteiiniprofiili

Spirulina

Chlorella

Chlorella sisältää "koko" ravinteiden spektrin ja sitä pidetään rakenteellisesti tiheämpänä kuin Spirulina. Toinen ero Spirulinan välillä on se, että jokaisella klorellan muodostavalla mikroleväkappaleella on oltava seinänsä 'halkeamia' päästääkseen runsaasti ravintoaineita Chlorella on erittäin rikas houkutteleva ruokalähde. Kuivattuna se sisältää 45% proteiinia, 20% rasvaa, 20% hiilihydraattia, 5% kuitua ja 10% vitamiineja ja kivennäisaineita. Chlorella on toinen täydellinen proteiinilähde, jossa on kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa

Kuten Spirulina, se on myös yksisoluinen levä, joka on erittäin helposti sulava. Yhdessä yllä lueteltujen Superfoodien kanssa se edistää terveellistä ruoansulatusta, on erinomainen detoksointia varten ja hyvä yleisen elinvoiman lisäämiseksi.