Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

Kuinka tehdä virkistäviä vesikoktaileja hedelmistä, vihanneksista ja mausteista?

 Wocktails

Onko väsymys ja hidas olo? Syy voi olla lievä nestehukka. Vesi pitää mielemme hereillä ja kehomme terveenä. Verenkierrosta ruoansulatuskanavaan kaikki kehomme järjestelmät toimivat vedessä.

Vaikka suurin osa meistä ymmärtää, että kehon nesteytys on elintärkeää terveydelle, monet meistä jäävät päivittäisestä suositellusta veden saannista. Unohda 8 lasillista päivässä, lääketieteen instituutti suosittelee vähintään 9 kuppia naisille ja 13 kuppia miehille. Suositeltu määrä kasvaa, jos olet erittäin aktiivinen, hikoilet paljon tai elät kuumassa ilmastossa.

Jos olet yksi monista, joiden on vaikea valita vettä sen maun (tai sen puutteen) vuoksi, infusoitu vesi on loistava vaihtoehto. Se on myös loistava vaihtoehto, jos haluat muuttaa asioita hieman. Lisäetuna on myös se, että saat lisää vitamiineja ja antioksidantteja veden kanssa hedelmistä ja vihanneksista.

Vesikoktailit tuoreilla hedelmillä ovat helppo tapa juoda enemmän vettä päivässä! Ensimmäinen askel on pestä hedelmät, vihannekset tai yrtit, joita aiot käyttää. Voit kuoria tuotteen, mutta se ei ole välttämätöntä. Viipaloi tuotteet ja pidä mielessä, että ohuemmat viipaleet imevät veden nopeammin. Lisää seuraavaksi kannu, vesipullo tai juomalasi ja täytä se vedellä. Anna veden seistä jääkaapissa muutaman tunnin ajan imeytyäksesi ja nauti sitten!

ÄITIN VINKKI: Enemmän tuotteita vastaa enemmän makua. Käytä hienompaa makua käyttämällä vähemmän tuotteita. Joillakin tuotteilla, kuten sitrushedelmillä, on voimakkaampi maku, joten niitä tarvitaan vähemmän. Näiden tuotteiden imeytyminen vie myös vähemmän aikaa.

Kun olet juonut hedelmäveden, voit lisätä lisää vettä samoihin tuotteisiin uudestaan ​​ja uudestaan. Muista vain, että joka kerta, kun teet tämän, maku heikkenee. Parin päivän kuluttua on parasta aloittaa alusta uusilla tuotteilla.

Täältä löydät suosikkiyhdistelmämme vettä ja tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Vääriä yhdistelmiä ei kuitenkaan ole, joten kannustamme sinua luomaan, kokeilemaan ja löytämään suosikkisi.

Ja nämä ovat niin värikkäitä ja houkuttelevia!

vesimeloni + minttu
kurkku + minttu
mansikka + sitruuna + basilika
appelsiini + kurkku
greippi + sitruuna + minttu
mansikka + kurkku + minttu
porkkana + mansikka + rosmariini
omena + mansikka
mustikka + vadelma + sitruuna
ananas + minttu
rypäle + appelsiini
inkivääri + lime
salvia + persikka
granaattiomena + lime
karhunvatukka + lime
omena + kanelitanko
marjat + kurkku + minttu
mango + ananas Kurkku + lime + mansikka + minttu
sitruuna + vadelma + rosmariini
apelsiini + mustikka + basilika
lime + inkiväärijuuri + basilika
Vesimeloni + hunajakastike + minttu
Kurkku + minttu + jalapeno
Sitruuna + timjami
appelsiini + hibiscus + tähtianis
appelsiini + kaneli + kardemumma + neilikka
päärynä + fenkoli