Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

Kurkuman rosmariinin kurpitsan hummus

Tarjoilimme tämän maukkaan kultaisen hummuksen porkkanoiden kanssa, mutta voit levittää sitä voileiville, käyttää vaihtoehtona pastakastikkeelle tai syödä lusikalla.


Kurpitsan ja Kultaisen Nesten jauheen sekoitus lisää aavistuksen makeutta, kun taas valkosipuli ja rosmariini antavat sille suolaisen pureman. Lisäksi tarjolla on tonnia ravintoaineita!

Pumpkin-hummus-turmeric-ginger

AINESOSAT

  • 1 tölkki garbanzo-papuja 
  • 2 tl Kultaisen Nesten jauheetta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ⅓ kuppi luomukurpitsasosetta
  • 2 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 1 rkl tahinia
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 1 tl Himalajan vaaleanpunaista suolaa (tai maun mukaan)

OHJEET

  • Lisää pavut, valkosipulinkynnet, kurpitsasose ja extra virgin oliiviöljy tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi.
  • Työnnä ylimääräinen seos tehosekoittimen reunoilla alas ja lisää loput ainekset sekä Kultaisen Nesten jauheetta.
  • Sekoita uudelleen suurella nopeudella, kunnes se on täysin sekoittunut
  • Tarjoile ripaus tuoretta rosmariinia ja tilkka ekstra-neitsytoliiviöljyä.

Nauti kaikista syksyn makuista!

Lähde: Good Food