Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

Mini-marjakakut (kypsentämättömät, vegaaniset)

Resepti ja kuvat: Alena, Nutriciously

Yksinkertaisia ​​mini-vegaanisia hedelmäkakkuja, jotka on täytetty vanilja-sitruunakermalla ja peitetty tuoreilla marjoilla!

Se on täydellinen terveellinen kevät-kesäherkku koko perheelle, jonka voit valmistaa tai ottaa mukaan piknikille.

Ainesosat

5 kiveä ilman kiviä, liotettu vedessä vähintään 1 tunti
1 ½ kuppi (noin 150 g) kaurahiutaleita
½ kuppi manteleita (60 g)
½ banaania, leikattu viipaleiksi

Täytteeksi

¼ kupillista vähärasvaista kookosmaitoa (60 g)
1 kuppi mantelimaitoa tai kauramaitoa (240 g)
1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1 tl sitruunan kuorta
2 rkl siirappia tai hunajaa
2 tl vaniljauutetta
1 rkl maissi- tai perunatärkkelystä

Koristeeksi

Suosikkimarjojasi
Tuoreet mintun lehdet
superfoods

Ohjeet

  • Vuoraa 6 pientä kakkuvuokaa leivinpaperilla.
  • Lisää kaurahiutaleita ja manteleita monitoimikoneeseen ja paina 1-2 sekuntia kolme tai neljä kertaa, kunnes ne ovat karkeaksi jauhettua. Nosta kulhoon.
  • Lisää liotetut taatelit banaanien kanssa monitoimikoneeseen. Tee sose.
  • Lisää monitoimikoneeseen kaurahiutaleet ja mantelit. Sekoita.
  • Jaa seos tasaisesti kakkuvuokien kesken. Paina sitä sormillasi niin, että se peittää pohjan ja sivut.
  • Jäähdytä seos samalla kun teet vaniljakermatäytteen

Vegaaninen vaniljatäyte

  • Sekoita tärkkelys mantelimaitoon ja lisää keskikokoiseen kattilaan.
  • Lisää kattilaan kookosmaito, vaniljauute, siirappi (hunaja), sitruunamehu ja sitruunan kuori, vatkaa tasaiseksi ja laita keskilämmölle.
  • Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen, alenna sitten lämpöä ja jatka sekoittamista, kunnes seos paksunee ja muuttuu kermaiseksi.

Viimeistele

  • Ota kakut jääkaapista ja jaa vaniljakastike tasaisesti niiden väliin.
  • Jäähdytä vähintään 2-4 tuntia (vaikka yön yli jääkaapissa on parasta).
  • Ennen syömistä koristele minikakut tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä.

Tarjoile viileänä ja nauti!