Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

Terveellisempi kurpitsapiirakka Kultaisen Nesten sekoituksella

Tässä kurpitsapiirakassa käytin makeutusaineena steviaa. Siksi tästä piirakasta voivat nauttia myös ihmiset, joiden pitäisi välttää sokerin syömistä ja jotka haluavat syödä terveellisemmin. Myös kermavaahto on korvattu kasvismaidolla.

Kurpitsa-kultainen-kurkuma-inkivääri-kaneli-ashwagandha

AINESOSAT

  • 1 pk piirakkataikinaa
  • 500 g kurpitsasosetta
  • 4 isoa munaa
  • 1/2 kuppia steviaa raakana tai sokerina
  • 1 kuppi rasvatonta maitoa (makeuttamaton mantelimaito, kauramaito)
  • 2 tl Kultaisen Nesten mixia
  • 1/8 tl jauhettua muskottipähkinää
  • 1/8 tl jauhettua neilikkaa
  • ripaus suolaa

OHJEET

  • Kuumenna uuni 180 C. Laita piirakkapohja uuniin 10 - 15 minuutiksi esipaistaaksesi. Poista kuori uunista.
  • Lisää kurpitsasose, munat, maito, Kultaisen Nesten mixia, mausteet ja suola isoon kulhoon. Vatkaa hyvin. Kaada täyte pohjan päälle ja laita takaisin uuniin.
  • Paista 40-50 minuuttia tai kunnes keskiosa on hyytynyt. Anna jäähtyä kokonaan ritilällä ennen jääkaappiin laittamista.