Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

Keitä me olemme?

 superfood, detox, kurkuma

Useimmat ihmiset sairastuvat huonon ruokavalion ja elämäntapavalintojen takia. Luomme superfoodin- ja proteiininseoksia, joten voit parantaa terveyttäsi ja tuntea olosi parhaaksi joka päivä!

Be LUOMU -brändi syntyi halustamme ylläpitää tietoisesti terveyttämme ruoan avulla.

40. syntymäpäivämme ja kiireisen uramme jälkeen otimme käänteen elämässämme ja muutimme asumaan palmusaarelle. Avasimme tuoretta ja terveellistä ruokaa tarjoavan ravintolan, jossa asiakkaina olivat turistit kaikkialta Euroopasta ja paikalliset ihmiset, jotka halusivat "laihtua" tai rakastivat tuoretta ruokaa.

Lähes kymmenen vuoden aikana auringossa söimme myös pääasiassa paikallista kasvisruokaa, johon lisäsimme mausteisia yrttejä.
Tänä aikana erilaiset krooniset terveysongelmat, jotka ovat yleisiä keski-ikäisille ja ikääntyneille, hävisivät: lihas- ja nivelkipu, väsymys, päänsäryt, tulehdukset, korkea verenpaine ja astma. Sen sijaan elämäämme tuli paljon energiaa ja elämäniloa.

Siksi olemme oppineet, että ruoka ja ilmasto ovat erittäin tärkeitä terveyden ja energian ylläpitämisessä. Ja niin, meidän ei tarvitse olla vegaaneja tai kasvissyöjiä, meidän on kuunneltava ja havaittava, miten kehomme reagoi erilaisiin elintarvikkeisiin.
Palatessamme huomasimme, että tämä on erityisen tärkeää täällä Pohjoismaissa, joissa on vähän aurinkoa ja lämpöä.

Tajusimme, että säännöllinen ja järkevä ruokavalio voi todella päästä eroon myös erittäin vakavista sairauksista, samoin kuin suuresta joukosta lääkkeitä, joita lääkärit suosittelevat meille näin helposti.

Saimme paljon tietoa eri kansojen viisauden säilyttämisestä, jossa ruokaa käytetään tauteja vastaan, pitkäikäisyyden lisäämiseksi, immuniteetin lisäämiseksi, energian lisäämiseksi ja yleisen terveyden hyväksi. Tavoitteenamme on ollut jakaa tätä tietoa, joka auttaa ihmisiä parantumaan ja nuorentumaan luonnollisesti.

Olemme perheyritys, joka sijaitsee Espoossa. Olemme todellisia superruokafanaatikkoja. Syömme enemmän superruokia yhdessä päivässä kuin monilla ihmisillä on koko elämänsä ajan.

Samalla ymmärrämme, että kiireessä elämässä ihmisillä on paljon tärkeämpää tekemistä kuin ruoanlaitto. Siksi olemme valmistaneet superruokaseoksia, joita on helppo ja nopea käyttää päivittäin. 

Olemme huomanneet, että nuoremmat ihmiset seuraavat yleensä terveellisiä ruokasuuntauksia ja löytävät paljon tietoa verkosta.
Toivomuksemme on, että myös iäkkäät ihmiset valitsevat ruokavalintansa huolellisesti.
Uskomme, että hyvän terveyden, energian ja pitkäikäisyyden avain on ravitsemus ja liikunta.

Vilpittömällä toiveilla,
Marika ja Riho


Be LUOMU brändin omistaja on Hannunkorut Oy (Y- 3145089-9)